Рада сьогодні заслухає Шмигаля щодо соціально-економічної ситуації

Рада сьогодні заслухає Шмигаля щодо соціально-економічної ситуації

Укрінформ
Верховна Рада у п'ятницю, 17 грудня, під час години запитань до уряду заслухає доповідь Прем‘єр-міністра Дениса Шмигаля щодо соціально-економічної ситуації в Україні та заходи уряду з вирішення проблемних питань.

Як повідомляє Укрінформ, про це йдеться у порядку денному пленарного засідання, оприлюдненому на сайті парламенту.

Згідно з ним, парламентарії сьогодні планують також розглянути проєкт постанови №6406 "Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2022-2023 роках".

Крім того, депутати мають намір включити до порядку денного та ухвалити рішення щодо проєкту постанови №6438, яким пропонується передати на баланс Центру забезпечення службової діяльності Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних сил 60 транспортних засобів, що наразі забезпечують діяльність парламенту.

Народні депутати мають намір розглянути у другому читанні законопроєкти №4577 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо державної підтримки сфери спорту", №5641 "Про внесення змін до деяких законів України щодо військової освіти та науки" та №2064 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання розвитку виноградарства в Україні".

До розгляду в першому читанні заплановано законопроєкти №6051 "Про внесення змін до Митного кодексу України щодо адміністративної відповідальності громадян за порушення митних правил", №6129 "Про затвердження Загальнодержавної цільової науково-технічної космічної програми на 2021-2025 роки".

Крім того, до повторного розгляду з пропозиціями Президента запропоновано законодавчі ініціативи №5253-1 "Про внесення змін до Закону України "Про політичні партії в Україні" щодо удосконалення правового регулювання фінансування діяльності політичних партій", №3475 "Про адміністративну процедуру".

Порядок денний також передбачає ухвалення рішення народних депутатів щодо ратифікації низки міжнародних документів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-