Звільнення Гогілашвілі з посади заступника глави МВС підтвердив Стефанчук

Звільнення Гогілашвілі з посади заступника глави МВС підтвердив Стефанчук

Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук підтвердив інформацію про звільнення Олександра Гогілашвілі з посади заступника міністра внутрішніх справ.

Про це він сказав на брифінгу в парламенті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ситуація є неприємною і неприйнятною. Це загальна оцінка. Окрім цього, ви знаєте, що рішення уряду вже є про звільнення цього пана (Гогілашвілі - ред.) з посади заступника міністра”, - заявив Стефанчук.

Як повідомляв Укрінформ, заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі влаштував скандал із правоохоронцями на в'їзді в Донецьку область через те, що його автомобіль зупинили й попросили показати документи. Відео інциденту розміщено в Ютубі.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський 11 грудня заявив, що ініціює дисциплінарне провадження щодо свого заступника Гогілашвілі через події на блокпосту в Донецькій області. Він додав, що особисто вивчить усі деталі того, що сталося, і "прийме відповідні управлінські рішення".

Президент Володимир Зеленський 12 грудня закликав Кабінет Міністрів розглянути питання про звільнення Гогілашвілі у зв’язку з інцидентом.

13 грудня у ЗМІ з'явилася інформація про те, що уряд звільнив Гогілашвілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-