Зеленський виступає за звільнення заступника глави МВС Гогілашвілі

Зеленський виступає за звільнення заступника глави МВС Гогілашвілі

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський просить Кабінет Міністрів розглянути питання про звільнення заступника очільника МВС Олександра Гогілашвілі у зв’язку з інцидентом за його участю на блокпосту в Донецькій області.

Про це глава держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«На мій погляд, на інцидент за участю заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі може бути лише одна реакція. Прошу міністра внутрішніх справ та Кабінет Міністрів розглянути питання про звільнення заступника очільника МВС. Упевнений, що відповідна заява вже написана самим заступником», - наголосив Зеленський.

За його словами, демократична держава не може існувати без звичайної людської рівності. Зокрема, без рівності тих, хто обіймає будь-які державні посади, й тих, хто їм підпорядковується. Без рівності в гідності та у праві на повагу, зазначив він.

«Хай там що, відповіддю на законну вимогу представника поліції має бути коректна поведінка кожної людини. Незалежно від займаної посади, соціального статусу чи будь-яких інших обставин», - підкреслив Президент.

Як повідомлялося, заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі поскандалив із правоохоронцями на в'їзді в Донецьку область через те, що його автівку зупинили й попросили показати документи. Відео інциденту розміщено в Ютубі.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-