Робоча група підготує перші пропозиції про вдосконалення Регламенту ВР до 20 січня – Корнієнко

Робоча група підготує перші пропозиції про вдосконалення Регламенту ВР до 20 січня – Корнієнко

Укрінформ
Члени робочої групи з підготовки комплексних законодавчих пропозицій щодо внесення змін до законів України у сфері парламентського права підготують низку перших пропозицій щодо удосконалення Регламенту Верховної Ради до 20 січня 2022 року.

Про це перший заступник Голови ВР Олександр Корнієнко сказав під час брифінгу в парламенті, передає кореспондент Укрінформу.

«Наступне засідання (робочої групи – ред.) буде на останньому робочому тижні під час роботи на округах 21-22 січня. Воно буде в ZOOM. Уже до того засідання ми домовилися, що обміняємося наявними пропозиціями… У нас є дедлайн до 20 січня щодо першої низки пропозицій. Будемо старатися на початок сьомої сесії вийти з ними», – сказав перший віцеспікер.

Він поінформував, що робоча група проводитиме засідання кожні два тижні, а завершить роботу, коли створить комплексний законопроєкт або пакет проєктів законів для удосконалення положень Регламенту ВР.

Як повідомляв Укрінформ, у Верховній Раді 24 листопада 2021 року створено робочу групу з підготовки комплексних законодавчих пропозицій щодо внесення змін до законів України у сфері парламентського права. До складу робочої групи увійшли 13 народних депутатів та 12 членів Апарату Верховної Ради. Метою її діяльності, зокрема, є модернізація Регламенту ВР.

8 грудня 2021 року відбулося перше засідання робочої групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-