«Слуги» відкликають Соху з комітету Верховної Ради

«Слуги» відкликають Соху з комітету Верховної Ради

Укрінформ
Перший заступник голови парламентської фракції партії “Слуга народу” Андрій Мотовиловець зареєстрував у Верховній Раді проєкт постанови про відкликання Романа Сохи з посади члена Комітету ВР з питань цифрової трансформації.

Текст проєкту №6399 оприлюднено на сайті парламенту, повідомляє Укрінформ.

У документі внесення відповідної пропозиції обгрунтовується тим, що Соха 2019 року був обраний до комітету за квотою пропорційного представництва фракції “Слуги народу”, членом якої у той час був. Але у листопаді 2021 року він заявив про вихід із фракції за власним бажанням.

Тож задля відновлення принципу квотності при формуванні персонального складу комітетів ВР пропонується відкликати вже позафракційного депутата Соху зі складу Комітету ВР з питань цифрової трансформації і надати можливість фракції “СН” заповнити свою квоту пропорційного представництва у комітеті.

Як повідомляв Укрінформ, народний депутат Роман Соха 30 листопада оголосив про вихід із фракції "Слуга народу" через призначення Ростислава Шурми заступником керівника Офісу Президента.

2 грудня перший заступник Голови Верховної Ради Олександр Корнієнко оголосив про вихід Сохи зі складу парламентської фракції "СН".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-