Кулеба не очікує проривів від розмови президентів США та Росії

Кулеба не очікує проривів від розмови президентів США та Росії

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба не очікує проривів від переговорів президентів США Джозефа Байдена та РФ Володимира Путіна.

Як передає Укрінформ, про це він заявив в ефірі програми “Свобода слова” на телеканалі ICTV.

“В житті можливо все звісно, але я б не очікував завтра якихось проривів. Я думаю, що завтра кожна сторона заявить своє максималістське бачення логіки подальших дій, а потім уже будуть працювати різні команди над тим, як далі розвиватиметься ситуація”, - сказав він.

Кулеба також висловив думку, що президент Путін почує дуже чіткі сигнали від президента Байдена, що зроблять партнери України у разі якщо Росія вдасться до операції проти нашої держави й це будуть переконливі речі.

Читайте також: Зеленський і Байден проведуть переговори після розмови лідера США з Путіним - МЗС

Як повідомлялося, 7 грудня Президент США Джо Байден у вівторок проведе відеодзвінок із російським колегою Володимиром Путіним. Лідери США та РФ планують обговорити занепокоєння Штатів щодо нарощування військової могутності Росії на кордоні з Україною та інші теми, повідомило джерело у США. Вони також обговорять двосторонні відносини та виконання домовленостей, досягнутих на червневому саміті у Женеві, повідомили у Кремлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-