Арахамія каже, що є «багато зацікавлених сторін» в організації масових акцій 1 грудня

Арахамія каже, що є «багато зацікавлених сторін» в організації масових акцій 1 грудня

Укрінформ
В організації масових акцій біля будівлі Верховної Ради 1 грудня є багато зацікавлених осіб.

Таку думку висловив голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія на брифінгу у Верховній Раді у вівторок, передає кореспондент Укрінформу.

"Дуже багато зацікавлених сторін. Корнієнко якусь інформацію має (щодо оплати за участь у мітингу – ред.). У мене немає інформації, окрім того, що буде якась акція, в якій беруть участь багато різних організацій, як політичних, так і не політичних", - сказав він, відповідаючи на запитання, кому може бути вигідний конфлікт.

За словами Арахамії, у середу також очікують блокування проїздів і входів до парламенту.

"Завтра ж будуть все блокувати. Наскільки нас всіх повідомляє Служба державної охорони, то згідно з заявками, кількістю і таке інше, будуть заблоковані входи, виходи, під'їзди і таке інше. Я думаю, що поліція зробить просто коридор для того, щоб народні депутати та акредитовані журналісти могли заходити до зали", - сказав депутат.

Водночас, Арахамія додав, що на засідання парламенту в середу запрошено багато дипломатів, яким має бути забезпечено проїзд.

"Я думаю, що це робота поліції, вони будуть визначатися", - додав він.

Як повідомляв Укрінформ, 26 листопада Президент Володимир Зеленський заявив, що в українських спецслужб є інформація про підготовку на 1-2 грудня за спроби державного перевороту в Україні. За його словами, представники Росії та України обговорюють участь бізнесмена Ріната Ахметова в цьому.

Служба безпеки України розслідує підготовку окремими громадянами України дій з метою захоплення державної влади.

Президент Володимир Зеленський 1 грудня виступить із Щорічним посланням до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-