В Україні путчу не буде, ніхто не зраджував державу - Зеленський

В Україні путчу не буде, ніхто не зраджував державу - Зеленський

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що українські військові не мають відношення до можливого перевороту в Україні, про який мають інформацію українські спецслужби, і жодного путчу в Україні немає і не буде.

Про це він сказав під час пресмарафону “30 запитань Президенту України” в п’ятницю, 26 листопада, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я точно сказав, про що велося. Я сказав, що є повідомлення, що є інформація від агентури, навіть сказав, що є якась там аудіодоріжка, скажімо так, де обговорюється це питання, затягування тієї людини, про яку я сказав, в цю ситуацію. Затягування - мається на увазі підтримка фінансова. Тут все зрозуміло. Ні до якого путчу це не має відношення. Наша армія — вони не “путчісти”, вони цим не займаються. Чому? Тому що армія в нас з народом. Я в це не вірю. Я знаю, що суспільство це не підтримує. А те, що розганяють деякі медіа, що “люди завтра вийдуть, ми будемо тут стояти”.. З приводу чого стояти? Ніхто не зраджував державі, вибачте, і тому цієї підтримки ніякої в суспільстві немає. Якщо б вона була, повірте, путчів не було б, я б пішов би, знаючи, як до мене відносяться. Якщо б змінилося відношення народу до мене - так. Ви ж знаєте, це і є інформаційна війна. Ніякого путчу в нас не буде, ніякого путчу в нас немає, ми не зраджуємо нашому суверенітету і не зраджуємо нашій державі”, - сказав Зеленський відповідаючи на питання, чи будуть залучені військові до можливого перевороту в країні, інформацією про який володіють українські спецслужби, який низка іноземних ЗМІ назвали путчем, що передбачає участь військових.

Як повідомлялося, раніше Президент України Володимир Зеленський заявив, що в українських спецслужб є інформація про переговори представників України і Росії про можливу участь Ріната Ахметова в державному перевороті. У це Ахметова, нібито, втягує його оточення.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-