Зеленський вибачився перед ЗМІ, які не потрапили на пресмарафон

Зеленський вибачився перед ЗМІ, які не потрапили на пресмарафон

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вибачився перед тими журналістами, які не змогли потрапити на пресмарафон за його участю.

Про це глава держави сказав під час пресмарафону "30 запитань Президенту України", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу вибачитися перед засобами масової інформації, які не потрапили на це спілкування, на цю зустріч. Я не знаю, чи Сергію (прессекретар глави держави – ред.) ви говорили, що річна пресконференція моя, Президента України, відбулася у травні, а сьогодні у нас діалог із журналістами", – сказав Зеленський.

Він зазначив, що читав інформацію про те, що начебто на цей захід покликали лише журналістів, які є дружніми до нього.

"Я хочу сказати, не те, щоб друзі чи не друзі, ми готові з усіма спілкуватися. Тому радий почати", – наголосив він.

Як раніше зазначили у пресслужбі глави держави, у зв’язку зі складною епідемічною ситуацією в країні та з урахуванням досвіду попередніх пресмарафонів, до участі в цьогорічному заході були запрошені журналісти з 30 провідних всеукраїнських і міжнародних ЗМІ.

Як повідомлялося, у четвер прессекретар глави держави Сергій Никифоров оприлюднив список запрошених на пресмарафон засобів масової інформації. У ньому є такі ЗМІ: Liga.net, "РБК Україна", 24 канал, "Свобода слова Савіка Шустера", "Українські новини", "Інтерфакс Україна", "Обозреватель", телеканал 1+1, 5 канал, Reuters, Deutsche Welle, "Дом", УНІАН, Укрінформ, ТРК "Україна", AFP, Цензор.нет, Bloomberg, Радіо Свобода, "КП в Україні", "Українська правда", "Бабель", СТБ, "Фокус", "Кореспондент", "НВ", "Інтер", "Forbes Україна", ICTV, LB.ua, "UA:Перший", BBC.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-