Рада може на рік продовжити закон про «особливий статус» ОРДЛО

Рада може на рік продовжити закон про «особливий статус» ОРДЛО

Законопроєкт
Укрінформ
У Верховній Раді зареєстровано проєкт закону щодо продовження на рік дії статті 1 закону «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей».

Як передає Укрінформ, згідно з інформацією на сайті парламенту, відповідний законопроєкт №6342 “Про внесення зміни до статті 1 Закону України "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей" зареєстровано 23 листопада.

Наразі текст документа відсутній на сайті Верховної Ради. Його передано на розгляд керівництву.

Напередодні перший заступник Голови Верховної Ради Олександр Корнієнко констатував, що представники Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на сході України та Офісу Президента незабаром проведуть консультативну зустріч щодо закону про особливий порядок місцевого самоврядування в ОРДЛО.

Як повідомляв Укрінформ, закон про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей було ухвалено у вересні 2014 року. Він набув чинності 18 жовтня 2014 року терміном на 3 роки. У жовтні 2017-го термін дії закону продовжено на рік, у жовтні 2018 - до 31 грудня 2019 року, а у грудні 2019 - до 31 грудня 2020 року.

15 грудня 2020 року Верховна Рада продовжила до 31 грудня 2021 року дію статті 1 закону “Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-