Візит Шмигаля до Австрії перенесли через ситуацію з COVID-19

Візит Шмигаля до Австрії перенесли через ситуацію з COVID-19

Укрінформ
Робочий візит Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля до Австрії, який був запланований на 22 листопада, перенесено через напружену ситуацію з пандемією коронавірусу в країні.

Про це власному кореспонденту Укрінформу повідомили у федеральній канцелярії Австрії.

"Робочий візит Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля до канцлера Александера Шалленберга, який був оголошений на понеділок, 22 листопада 2021 року, перенесено на невизначений термін через напружену ситуацію з коронавірусом", - повідомили в офісі глави австрійського уряду.

Зазначається, що про нову дату візиту українського прем’єра до Відня буде повідомлено завчасно пізніше.

Як повідомлялось, напередодні у федеральній канцелярії Австрії повідомили, що Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у понеділок під час робочого візиту до Відня проведе зустріч з федеральним канцлером Австрії Александером Шалленбергом.

У п’ятницю, 19 листопада, стало відомо, що федеральний уряд та очільники федеральних земель Австрії домовилися про запровадження локдауну з понеділка, 22 листопада, на всій території країни. Це зроблено з метою стримування поширення коронавірусної інфекції в країні.

У четвер в Австрії було зафіксовано понад 15 тис. нових випадків захворювання на COVID-19 – найбільше з початку пандемії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-