Монастирський анонсував брифінг щодо розслідування смерті депутата Полякова

Монастирський анонсував брифінг щодо розслідування смерті депутата Полякова

Укрінформ
Найближчим часом відбудеться брифінг Нацполіції, де розкажуть про подробиці щодо справи народного депутата Антона Полякова.

Про це він сказав в ефірі ток-шоу "Право на владу", передає кореспондент Укрінформу

«Зараз завершується проведення всіх необхідних експертиз. Крім того, завдяки співпраці з міжнародними партерами, отримали доступ до мобільного телефону Полякова. Думаю, що найближчим часом буде брифінг Нацполіції, де розкажуть про подробиці та складений пазл пов’язаний з цією подією», - сказав він.

Як повідомлялось, у Верховній Раді створено тимчасову слідчу комісію для розслідування смерті народного депутата Антона Полякова.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 8 жовтня у Дніпровському районі Києва виявили мертвим народного депутата Антона Полякова (депутатська група "Партія "За майбутнє"). Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле у таксі, його намагалися реанімувати лікарі "швидкої", але констатували смерть.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу з приміткою "природна смерть".

За результатами розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує на результати інших судово-медичних досліджень.

Пізніше в МВС заявили, що в організмі депутата виявили наркотичні речовини.

31 жовтня народний депутат Анна Скороход заявила, що її нареченого Антона Полякова вбили. Вона стверджувала, що бачила на шиї Полякова сліди від удушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-