«Слуга народу» не голосуватиме за звільнення Ткаченка – Арахамія

«Слуга народу» не голосуватиме за звільнення Ткаченка – Арахамія

Укрінформ
Народні депутати із парламентської фракції партії "Слуга народу" не будуть голосувати за відставку міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це на брифінгу в кулуарах Верховної Ради заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

"Усі про це, по-перше, почули з новин. Я теж. Неправильно, коли фракція призначає міністра, а потім з новин дізнається, що він "психанув" і щось там написав. Я не думаю, що при такому підході є шанси бути звільненим", – сказав Арахамія.

Він уточнив, що фракція не буде голосувати за відставку Ткаченка.

"Просто не будемо голосувати, і все. Нехай буде заручником цього процесу. Він з нами ж не радився. Дивіться, ми його призначали. Хоче піти – повинен прийти на фракцію, сказати: "Я не погоджуюся з такими позиціями, хочу йти". Так же має бути. Якщо він чомусь так не зробив – він отримає наслідки. Ми не обговорювали це на фракції, бо до нас ще не надійшов ніякий запит від нього", – зазначив Арахамія.

Політик також зауважив, що не спілкувався про це з самим Ткаченком.

Як повідомляв Укрінформ, Ткаченко 11 листопада написав заяву про відставку з посади міністра культури та інформаційної політики.

15 листопада Голова ВР Руслан Стефанчук повідомив, що відповідна заява надійшла до парламенту і незабаром буде офіційно зареєстрована.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-