Стефанчук розповів, скільки депутатів хворіють на COVID-19

Стефанчук розповів, скільки депутатів хворіють на COVID-19

Укрінформ
Наразі у Верховній Раді на COVID-19 хворіють шість народних депутатів та понад 20 працівників Апарату ВР, а 83% - вакциновані від коронавірусу.

Про це Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив на брифінгу після засідання погоджувальної ради, передає кореспондент Укрінформу.

"Станом на ранок 6 народних депутатів і більш як 20 працівників Апарату ВР зараз хворіють на COVID-19", – сказав він.

Крім того, він розповів, що станом на ранок 15 листопада 83% народних депутатів та 93% працівників Апарату Верховної Ради вакциновані від коронавірусу.

"Що стосується кількості провакцинованих народних депутатів, зараз ще інформація збирається, але станом на зараз: Апарат - 93% вакцинованих, народні депутати - 83% мають таке посвідчення про вакцинацію. Але інформація ще уточнюється, тому що безпосередньо вона (процедура допуску до будівлі ВР лише за наявності COVID-cертифікату чи негативного ПЛР-тесту - ред.) почне діяти із завтрашнього дня", - сказав Стефанчук.

Він уточнив, що попередньо була проведена перевірка, хто з народних депутатів має сертифікат про вакцинацію. Таким парламентаріям було надано спеціальну перепустку для уникнення черг на вході до парламенту. Таким чином депутати, які мають перепустку, не повинні показувати СOVID-сертифікат працівникам Управління державної охорони на вході до приміщень ВР.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 14 листопада, в Україні зафіксовано 10 802 нові випадки COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-