Корнієнко запропонує на посаду голови партії «Слуга народу» Олену Шуляк

Корнієнко запропонує на посаду голови партії «Слуга народу» Олену Шуляк

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Олександр Корнієнко пропонуватиме на посаду очільниці партії "Слуга народу" кандидатуру Олени Шуляк.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба партії "Слуга народу".

"Одна з найактивніших членів нашої команди. Без перебільшення, Олена – боєць, відданий справі нашого Президента, його курсу на побудову сучасної України. Вона – досвідчений управлінець і вже політик, якому вдалося домогтися ухвалення низки важливих реформ та ініціатив", – заявив Корнієнко.

Зазначається, що Олена Шуляк є заступницею голови депутатської фракції партії "Слуга народу", заступницею голови Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. Також вона є головою Координаційної ради з проблемних питань у містобудуванні.

До обрання у Раду Шуляк тривалий час займалась підприємницькою діяльністю, була однією з 18 засновників Спілки українських підприємців, а також членом правління громадської організації "Офіс ефективного регулювання".

У 2014 році Шуляк балотувалась до Київської міської ради, а в 2019 році була обрана народною депутаткою від "Слуги народу". Того ж року стала представницею Кабінету Міністрів у Верховній Раді.

Як відзначають у "Слузі народу", Олександр Корнієнко залишиться членом партії та братиме активну участь у її житті.

Як передає Укрінформ, перший заступник Голови Верховної Ради Олександр Корнієнко ухвалив рішення скласти повноваження керівника політичної партії "Слуга народу".

З’їзд партії "Слуга народу", де головним питанням стане обрання її нового очільника, відбудеться 15 листопада. Крім того, очікується низка політичних заяв та звернень, внесення змін до статуту партії та керівних органів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-