Корнієнко складає повноваження голови партії «Слуга народу»

Корнієнко складає повноваження голови партії «Слуга народу»

Відео
Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Олександр Корнієнко ухвалив рішення скласти повноваження керівника політичної партії «Слуга народу».

Як передає Укрінформ, про це повідомила речниця фракції «СН» Юлія Палійчук у Телеграмі.

«Олександр Корнієнко прийняв рішення скласти повноваження голови політичної партії «Слуга народу». Це пов‘язано з його бажанням глибше зосередитися над реформою роботи парламенту на посаді першого віцеспікера», - написала вона.

Палійчук додала, що в листопаді відбудеться з‘їзд партії, на якому пройде ротація керівництва.

Корнієнко також наголосив, що залишатиметься членом партії «Слуга народу».

«Я залишаюся у партії. У мене наразі в житті є один партійний квиток – один і залишиться. Завжди буду носити його з гордістю, згадуючи кожну мить добрих справ, які ми з вами зробили заради нашої України. Братиму активну участь у житті партії. Ми – одна велика команда. Команда Президента Володимира Зеленського, команда партії «Слуга народу», команда, яка будує краще майбутнє для України разом», – сказав він.

Читайте також: З'їзд партії «СН» вирішуватиме, чи позбавляти Разумкова мандата - Корнієнко

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 7 жовтня відкликала Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради. На відповідну посаду 8 жовтня призначено колишнього першого заступника Голови ВР Руслана Стефанчука. Також депутати призначили Олександра Корнієнка на посаду першого віцеспікера.

Тоді Корнієнко заявляв, що планує продовжувати очолювати партію «Слуга народу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-