На Банковій презентували інформаційну платформу OPEN Digest

На Банковій презентували інформаційну платформу OPEN Digest

Відео
Укрінформ
В Україні започатковується робота нової платформи з інформування українців і світу про важливі події за участю влади та хід реформ - OPEN Digest.

Про це повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак під час презентації ресурсу, передає кореспондент Укрінформу.

“Наш новий проєкт, наша нова комунікаційна платформа — це є OPEN Digest. Вона відкрита, вона прозора і вона дійсно доносить до всіх із перших вуст, що відбувається, усі новини, коментарі, дійсно важливі події, які відбуваються в Україні, про Україну. Це стосується і діяльності Президента, Офісу Президента, уряду, парламенту”, - зазначив він.

За його словами, OPEN Digest є новим каналом комунікації, який має стати джерелом правдивих новин для наших міжнародних партнерів, українських диппредставництв за кордоном тощо.

“На жаль, ми спостерігаємо масштабні атаки дезінформації, які лунають і з боку Російської Федерації, і з боку деяких політиків з України. Сьогодні ми впевнені і дуже зацікавлені, щоб свій чув дійсно чесний відкритий голос України, сьогоднішнього українського суспільства, чим ми живемо, які в нас цілі і реформуємо нашу країну”, - пояснив Єрмак необхідність у новій інформ-платформі.

Очільник ОП поінформував, що OPEN Digest міститиме кілька розділів, зокрема, розділ про основні події тижня, ілюстровані знаковими фото, розділи про реформи, коментарі експертів, “цитати тижня” та інше.

Він додав, що дайджест формуватиметься під керівництвом ОП і МЗС, а на нього можна буде підписатися на сторінках Офісу глави держави у соцмережах.

Читайте також: В Україні запустили нову платформу з електронних торгів енергоресурсами

У свою чергу заступник керівника ОП Андрій Сибіга відзначив, що OPEN Digest може вважатися “як першоджерелом інформації, так і важливим додатковим каналом отримання професійної інформації”.

Він підкреслив, що дайджест “по гарячих слідах” відображатиме внутрішньо- і зовнішньополітичну діяльність України.

Водночас у відеоролику про новий дайджест, оприлюдненому під час презентації, вказувалось, що це буде розсилка новин українською та англійською мовами для українців в Україні та за кордоном, посольствам та іноземним ЗМІ про те, що вдалося зробити за тиждень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-