Верещук у разі призначення міністром збирається провести аудит рішень РНБО

Верещук у разі призначення міністром збирається провести аудит рішень РНБО

Укрінформ
Народний депутат з фракції «Слуга народу» Ірина Верещук у разі призначення на посаду віцепрем‘єр-міністра - міністра реінтеграції тимчасово окупованих територій України планує здійснити аудит рішень Ради національної безпеки і оборони.

Про це Верещук заявила журналістам у кулуарах парламенту, передає кореспондент Укрінформу.

«Один із моїх перших кроків буде проведення аудиту законопроєктів і законів, які мають діяти, але чомусь не діють, усіх рішень РНБО, які введені в дію указами Президента, а також стратегії. Як ви знаєте, 29 вересня поточного року було ухвалено план заходів на реалізацію Стратегії деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території. Там 158 кроків, позицій, 95 із яких відноситься до сфери відання Міністерства реінтеграції. Із них дев‘ять уже мають бути виконані в четвертому кварталі поточного року. Я буду робити все, як мене вчили в Академії державного управління. Ми будемо формувати задачі і ставити дедлайни», – зазначила головний кандидат на посаду очільника Мінреінтеграції.

Читайте також: Арахамія назвав кандидатів у міністри замість Уруського та Абрамовського

Як повідомляв Укрінформ, віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков 1 листопада подав до Апарату ВР заяву про звільнення з посади за власним бажанням. Того ж дня члени «Слуги народу» на засіданні фракції вирішили делегувати народного депутата Ірину Верещук на посаду посаду віцепрем’єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Вони також підтримали рішення Президента Володимира Зеленського щодо висунення кандидатури Олексія Резнікова на посаду міністра оборони замість Андрія Тарана.

Відповідні кадрові зміни в уряді Верховна Рада планує здійснити 3-4 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-