У ЦВК розповіли, що треба взяти виборцям на дільниці цієї неділі

У ЦВК розповіли, що треба взяти виборцям на дільниці цієї неділі

Відео
Укрінформ
Виборці повинні взяти на виборчі дільниці для голосування на виборах у неділю, 31 жовтня, паспорт, маску, а також бажано власну ручку та антисептик.

Про це сказав член Центральної виборчої комісії Сергій Постівий у відео, опублікованому на сторінці ЦВК у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Обов’язково візьміть із собою на дільницю паспорт громадянина України! Візьміть із собою також маску та не забудьте її одягнути. Будемо дуже вдячні, якщо візьмете з собою власний антисептик та ручку. Це все, що потрібно вам для того, аби реалізувати своє конституційне право та проголосувати. Легкого Вам вибору і бережіть себе», - зазначив Постівий.

Як повідомляв Укрінформ, раніше у ЦВК запевнили, що запровадження "червоного" рівня епіднебезпеки в регіоні не вплине на проведення виборів, запланованих на неділю, 31 жовтня.

Читайте також: Довибори у Раду: ОПОРА назвала головні порушення під час кампанії

ЦВК призначила на неділю, 31 жовтня, проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область).

Крім того, 31 жовтня відбудуться місцеві вибори чотирьох міських голів, серед яких – мера Харкова, двох селищних голів і п’яти сільських голів, а також низка виборів депутатів місцевих рад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-