Рада може провести два позачергових засідання наступного тижня — депутатка

Рада може провести два позачергових засідання наступного тижня — депутатка

Укрінформ
Верховна Рада наступного пленарного тижня може провести два позачергових засідання у вівторок, 2 листопада, та в четвер, 4 листопада.

Про це в коментарі Укрінформу повідомила заступниця голови парламентської фракції “Слуга народу”, народний депутат Євгенія Кравчук.

«Ми плануємо попередньо проведення позачергових засідань на наступному тижні. У вівторок більш вірогідно», - зазначила вона.

За словами депутата, приблизний порядок денний позачергового засідання у вівторок передбачає розгляд законопроєктів, пов’язаних зі страховим бізнесом, та необхідних для стимулювання інвестицій у промисловість. Окрім цього, попередньо планується ухвалення рішення щодо проєкту закону №5864 «Про внесення зміни до статті 73 Кодексу законів про працю України щодо встановлення святкового дня - День Української Державності».

Читайте також: Наступного тижня у Раді буде щонайменше чотири кадрові питання - Арахамія

Водночас Кравчук не виключає проведення позачергового засідання в четвер. За її словами, наразі формуються порядок денний такого засідання, але поки “немає ясності” щодо того, чи відбудеться воно.

Як повідомлялося, наступний пленарний тиждень триватиме упродовж 2-5 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-