Жовква вже дав свідчення поліції у справі про напад на його будинок - ОП

Жовква вже дав свідчення поліції у справі про напад на його будинок - ОП

Відео
Укрінформ
В Офісі Президента розраховують на швидке встановлення замовників та можливих мотивів нападу на будинок заступника керівника ОП Ігоря Жовкви й притягнення усіх винних до відповідальності.

Про це заявив прессекретар Президента Сергій Никифоров у відеокоментарі, наданому Укрінформу.

«Сьогодні вночі справді скоїли напад на будинок заступника керівника Офісу Президента Ігоря Жовкви. На щастя, ані він, ані хтось інший не постраждали. Хочемо відзначити оперативну та професійну роботу поліції, яка вже затримала імовірного правопорушника та проводить із ним слідчі дії. Тепер сподіваємось і на швидке встановлення замовників та можливих мотивів цього нападу, а також притягнення усіх винних до відповідальності», - зазначив речник глави держави.

Він також проінформував, що Жовква вже дав свідчення слідчим, нині перебуває на робочому місці й продовжує виконувати покладені на нього функції.

Читайте також: У двір будинку заступника глави ОП кинули «коктейль Молотова»

«З його (Жовкви – ред.) слів, така спроба залякати його або Офіс Президента є беззмістовною, жалюгідною і подібний прояв ненависті є неприпустимим у цивілізованій країні», - додав Никифоров.

Як повідомлялося, поліція проінформувала, що у столиці правоохоронці затримали чоловіка, який кинув в будинок заступника керівника Офісу Президента України, відповідального за напрямок європейської інтеграції, коктейль Молотова, внаслідок події постраждалих осіб немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-