Виключення Киви спростували в ОПЗЖ і назвали провокацією

Виключення Киви спростували в ОПЗЖ і назвали провокацією

Укрінформ
В «Опозиційній платформі – За життя» назвали провокацією повідомлення про виключення народного депутата Іллі Киви з партії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ОПЗЖ.

Як заявили в ОПЗЖ, замовники цієї провокації та "учасники дійства з дискредитації партії, використовуючи змонтоване маніпулятивне відео, спробували просувати абсолютно брехливу, недостовірну й юридично безграмотну тезу про нібито виключення Іллі Киви з "Опозиційної платформи – За життя".

У партії наголосили, що члени депутатської фракції «Опозиційна платформа - За життя» є членами вищого керівного органу партії – політичної ради, а отже, будь-які стягнення до них можуть бути застосовані виключно за рішенням зазначеного органу.

Читайте також: Суд зобов’язав Киву і «Страна.ua» спростувати оприлюднені ними фейки про Нацкорпус

"Заявляємо, що дії організаторів цієї провокації, спрямованої на розкол партії, отримають належну оцінку керівництва і членів нашої політичної сили, а самі вони понесуть партійну відповідальність", - наголосили в ОПЗЖ.

Як повідомляли ЗМІ, полтавський осередок ОПЗЖ ініціював виключення народного депутата Киви із партії. Про це він сам заявив журналістам в кулуарах парламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-