Рада розгляне проєкт бюджету-2022 у першому читанні

Рада розгляне проєкт бюджету-2022 у першому читанні

Укрінформ
Верховна Рада на засіданні в середу розгляне у першому читанні законопроєкт №6000 "Про Державний бюджет України на 2022 рік".

Як передає Укрінформ, про це свідчить порядок денний засідання, оприлюднений на сайті парламенту.

Розгляд законопроєктів №6062 "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України" та №6000 "Про Державний бюджет України на 2022 рік" заплановано на початку засідання. Їх представлятиме міністр фінансів Сергій Марченко.

До розгляду в першому читанні заплановано президентський законопроєкт №5864 "Про внесення зміни до статті 73 Кодексу законів про працю України щодо встановлення святкового дня - Дня Української Державності".

Читайте також: Комітет Ради рекомендує ухвалити в першому читанні проєкт бюджету-2022

У порядку денному - законопроєкт №5630 "Про внесення змін до Закону України "Про громадянство України" щодо спрощеного набуття громадянства України іноземцями та особами без громадянства, які брали участь у захисті територіальної цілісності та недоторканності України".

У другому читанні депутати мають наміри розглянути проєкт закону №5230 "Про внесення змін до деяких законів України щодо використання майна ліквідованих комунальних закладів середньої освіти у сільській місцевості".

Також парламентарії планують розглянути у другому читанні законопроєкт №4564 "Про внесення змін до деяких законів України щодо внесення відомостей про зареєстроване місце проживання громадян України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях, Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, а також оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-