Зеленський сподівається, що Рада вирішить колізію щодо підписання закону про олігархів

Зеленський сподівається, що Рада вирішить колізію щодо підписання закону про олігархів

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський сподівається, що Верховна Рада швидко, упродовж двох тижнів вирішить юридичну колізії щодо підписання закону про олігархів і передасть на підпис йому.

Про це він заявив в інтерв’ю телеканалу ICTV, повідомляє Укрінформ.

«Її (колізію – ред.) вирішать у Верховній Раді України згідно з чинним законодавством і регламентом. Дуже швидко це буде зроблено, упродовж двох тижнів», - сказав глава держави.

Зеленський наголосив, що цього законопроєкту ще недостатньо, потрібно буде ще проводити подальшу законотворчу роботу в напрямку деолігархізації, однак наголосив, що саме вказаний закон є рамковим і основним.

Читайте також: Зеленський заявив, що Венеційська комісія отримає закон про олігархів після його підпису

Як повідомляв Укрінформ, 23 вересня 2021 року Верховна Рада ухвалила закон про деолігархізацію, ініційований Президентом України Володимиром Зеленським.

У парламенті зареєстровано 12 проєктів постанов про скасування рішення Верховної Ради від 23 вересня про ухвалення відповідного законодавчого акту.

Народні депутати на пленарному засіданні в четвер, 7 жовтня, відкликали Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради. 8 жовтня парламентарії призначили колишнього першого заступника Голови ВР Руслана Стефанчука на посаду Голови ВР.

Водночас чинний спікер Стефанчук наголосив, що не бачить у Регламенті ВР статті, яка визначає, що закон має підписувати виключно чинний на момент розгляду та ухвалення спікер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-