Посол ФРН – про Україну: Німецька політика не змінюється після чергових виборів

Посол ФРН – про Україну: Німецька політика не змінюється після чергових виборів

Укрінформ
Посол ФРН в Україні Анка Фельдгузен закликала на особистісному рівні доносити позицію України до нового уряду Німеччини.

Про це вона сказала під час круглого столу “Закінчення епохи Меркель”, передає кореспондент Укрінформу.

Фельдгузен відзначила, що німецька політика не змінюється після чергових виборів, "тому що у нас зазвичай дуже стабільні, виважені політичні курси". Посол також не очікує різких змін німецького політичного курсу щодо України разом зі зміною уряду.

“Але треба на особистісному рівні працювати з цим новим урядом, щоб донести до них, що відбувається в Україні, як саме, яка тут ситуація, щоб знати тих людей і щоб вони знали про Україну”, - попередила дипломат.

Коментуючи політику канцлера Ангели Меркель, Фельдгузен зауважила, що вона щоденно цікавилася тим, що відбувалося в Україні, і це було її рішення втрутитися в конфлікт України з Росією у 2014 році.

Читайте також: Німеччина залишиться надійним партнером України: Кулеба поговорив із Маасом

Як повідомлялося, Соціал-демократична партія Німеччини виграла вибори до Бундестагу. Голосування на парламентських виборах у ФРН відбулося напередодні. Німці обрали депутатів 20-го за рахунком Бундестагу.

Чинний канцлер Ангела Меркель у виборчій кампанії участі не брала. Вона залишить посаду після того, як буде сформована коаліція і призначений новий канцлер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-