На похорон Полякова в Чернігові прийшли сотні містян і народні депутати

На похорон Полякова в Чернігові прийшли сотні містян і народні депутати

Фото
Укрінформ
У Чернігові прощаються з народним депутатом Антоном Поляковим. З філармонійного центру труну з тілом Полякова перенесли у Спасо-Преображенський собор для відспівування. Опісля траурний кортеж вирушив на чернігівське міське кладовище "Яцево".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Попрощатися з небіжчиком до Чернігова приїхали народні депутати, прийшли сотні містян.

Співголова депутатської групи "За майбутнє" у Верховній Раді Тарас Батенко закликав журналістів утриматися від роздмухування теми особистого життя свого покійного колеги Антона Полякова, а правоохоронців - швидко, об’єктивно й неупереджено розслідувати обставити його смерті.

Похорон Антона Полякова в Чернігові / Фото: Віктор Кошмал, Укрінформ

"Дуже багато різних інсинуацій довкола особистого життя покійного, фантазій, які зараз роздмухуються. Я би просив утриматись від цих речей, тому що це зараз непросто переносити його родині, друзям і товаришам. Прошу поставитися з розумінням і не хайпувати на цій темі. А правоохоронні органи закликаємо до швидкого, об’єктивного і неупередженого розслідування всіх обставин загибелі народного депутата", - сказав Батенко у Чернігові під час спілкування зі ЗМІ біля обласного філармонійного центру, де проходило прощання з Поляковим.

Читайте також: У Чернігові сьогодні прощаються з депутатом Поляковим

Як повідомлялося, вночі 8 жовтня народний депутат Поляков був виявлений мертвим у Дніпровському районі Києва. За попередньою інформацією правоохоронців, чоловікові стало зле у таксі. Лікарі "швидкої" намагались його реанімувати, проте констатували смерть. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою "Природна смерть".

Речниця Київської міської прокуратури повідомила, що, за попередніми даними, Поляков помер унаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Пізніше стало відомо, що в його організмі експерти виявили метадон. Таким чином, слідство розглядає дві версії його смерті: або він сам ужив препарат, який, можливо, став причиною смерті, або його отруїли.

Антон Поляков - підприємець із Чернігова. У Верховну Раду пройшов за списком партії "Слуга народу". Голова підкомітету з питань дотриманням антикорупційного законодавства у сфері реформування оборонно-промислового комплексу Комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-