Стефанчук закрив засідання ВР під час розгляду призначення першого віцеспікера

Стефанчук закрив засідання ВР під час розгляду призначення першого віцеспікера

Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук закрив пленарне засідання парламенту під час розгляду питання призначення першого заступника Голови ВР.

Відповідне рішення підтримали 226 народних депутатів, передає кореспондент Укрінформу.

"Надійшла пропозиція закрити сьогоднішнє пленарне засідання", — повідомив Стефанчук.

Він поінформував, що до питання призначення першого заступника Голови ВР парламентарії повернуться наступного пленарного тижня у вівторок, 19 жовтня.

Так, на засіданні 8 жовтня народні депутати призначили колишнього першого заступника Голови ВР Руслана Стефанчука Головою ВР. Окрім цього, депутати ухвалили закон "Про внесення змін до деяких законів України щодо зазначення та подання відомостей про кінцевого бенефіціарного власника та структуру власності юридичної особи" (№5807), який передбачає відтермінування обов’язкового подання відомостей про кінцевого бенефіціарного власника до Єдиного державного реєстру з трьох місяців до одного року з дня набрання чинності нормативно-правовим актом. Водночас нардепи ухвалили постанову "Про Заяву Верховної Ради України "Щодо пріоритетних питань інтеграції України до ЄС" (№6132).

Як повідомляв Укрінформ, парламент на пленарному засіданні в четвер, 7 жовтня, відкликав Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-