Патрульні розповіли про обставини смерті депутата Полякова

Патрульні розповіли про обставини смерті депутата Полякова

Укрінформ
У патрульній поліції повідомили обставини затримання в Києві автомобіля, у якому перебував народний депутат Антон Поляков.

Як передає Укрінформ, у Телеграмі Патрульна поліція України повідомила: "Уночі під час патрулювання на проспекті Соборності у Києві патрульні зупинили автомобіль Hyundai Sonata за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з водієм помітили на задньому сидінні чоловіка, який знаходився у непритомному стані. Водій повідомив, що це пасажир, якого він взяв підвезти із зупинки".

Як ідеться у повідомленні, патрульні викликали швидку медичну допомогу та допоміжний екіпаж.

Читайте також: Венедіктова повідомила нові деталі смерті депутата Полякова

"Інспектори дістали пасажира з автомобіля та поклали в стабільне бокове положення. У нього були відсутні пульс та дихання. Патрульні негайно розпочали серцево-легеневу реанімацію до приїзду швидкої. Надалі лікарі швидкої продовжили проводити реанімаційні дії, однак це виявилося марними, чоловік до тями так і не прийшов. Пізніше вдалося встановити особу померлого, ним виявився чинний народний депутат Верховної Ради України", - зазначили у поліції.

Надалі на місце прибула слідчо-оперативна група Дніпровського району для подальшого розбору та кваліфікації події.

Як повідомляв Укрінформ, до поліції Києва 8 жовтня надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим народного депутата України Антона Полякова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-