Рада планує ухвалити Антикорупційну стратегію

Рада планує ухвалити Антикорупційну стратегію

Укрінформ
Верховна Рада на пленарному засіданні у вівторок, 5 жовтня, розгляне в другому читанні законопроєкт «Про засади державної антикорупційної політики на 2020-2024 роки».

Як передає Укрінформ, про це свідчить порядок денний засідання парламенту, оприлюднений на сайті Верховної Ради.

Також депутати мають намір розглянути у другому читанні проєкт закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо використання майна ліквідованих комунальних закладів середньої освіти у сільській місцевості» (№5230).

У першому читанні планується розгляд законопроєкту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення системи управління сферою охорони здоров’я та забезпечення медичного обслуговування населення» (№5873).

Крім того, у другому читанні буде розглянуто законопроєкт «Про Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві» (№3205-2).

Законопроєкт «Про хмарні послуги» (№2655) депутати планують розглянути в першому читанні.

Також парламентарії мають намір розглянути у першому читанні урядовий законопроєкт «Про внесення змін до Кодексу цивільного захисту України щодо врегулювання питання виплати одноразової грошової допомоги в разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без установлення інвалідності осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту» (№4286).

У першому читанні планується розгляд проєкту закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення порядку дострокового припинення повноважень сільського, селищного, міського голови» (№5241).

Читайте також: У «Слузі народу» вважають, що за відставку Разумкова буде понад 240 голосів

Порядок денний також містить президентський проєкт закону «Про внесення зміни до статті 73 Кодексу законів про працю України щодо встановлення святкового дня - День Української Державності» (№5864).

До розгляду також передбачено законопроєкт «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання питання надання пацієнтам лікарських засобів зі співчуття» (№5736).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-