Роботу «слуг народу» Зеленський оцінив на тверду «трієчку»

Роботу «слуг народу» Зеленський оцінив на тверду «трієчку»

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський у межах виїзного засідання парламентської фракції "Слуга народу" в Трускавці, коментуючи можливість кадрових змін, заявив, що сьогодні питання звільнення міністрів не стоїть, але водночас є питання до результатів діяльності міністрів, а також спікера парламенту.

Як передає Укрінформ, про це Глава держави сказав у коментарі журналістам, яке транслював телеканал "Дом".

"Щодо питання звільнення міністрів - зараз це питання не стоїть. Є робота. Робота фракції, робота Кабміну... Є незадоволення роботою. І питання щодо спікера, є питання щодо уряду. Але це питання не про особистості... Це питання до результатів. У всіх є завдання - зробити той чи інший результат. І тому питання до деяких міністрів може бути тільки одне: показуй, які завдання були і як вони виконані у ці терміни... Мало бути гарною людиною. В державі у нас багато мільйонів гарних людей, які віддали тобі можливості. І, будь ласка, змінюй державу на краще, не вмієш – вибач", — прокоментував Зеленський.

Читайте також: Зеленський назвав головну помилку Разумкова

На прохання журналістів оцінити діяльність партії "Слуга народу" за 5-бальною шкалою, Зеленський поставив оцінку – "3+". А щодо себе — наголосив, що оцінку йому має ставити народ, який обрав його на цю посаду.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський заявив, що основне протиріччя щодо Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова полягає в тому, що він не поділяє програмні засади партії "Слуга народу", які підтримали 73% громадян України на президентських виборах у 2019 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-