Стефанішина обговорила з віцепрезидентом ЄС можливості посилення співпраці

Стефанішина обговорила з віцепрезидентом ЄС можливості посилення співпраці

Фото
Укрінформ
Віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина обговорила можливе посилення співпраці у сферах юстиції, свободи та безпеки з віцепрезидентом ЄС з питань цінностей та прозорості Вєрою Юровою.

Про це Стефанішина повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зокрема, вона написала, що 28 вересня мала плідну зустріч із віцепрезидентом ЄС. Сторони обговорили можливе посилення співпраці у сферах юстиції, свободи та безпеки, а також поточний стан реалізації заходів виконання Угоди про асоціацію з ЄС.

«В Україні ведеться активна робота щодо імплементації положень Угоди про асоціацію в частині юстиції, свободи та безпеки, адже в нас спільна мета з ЄС – забезпечення верховенства права та поваги до прав людини і основоположних свобод”, – зазначила віцепрем'єр.

Вона також запевнила, що Україна продовжуватиме впровадження антикорупційних реформ для побудови прозорої, відкритої та стійкої держави.

Стефанішина наголосила, що підтримка з боку ЄС необхідна для впровадження поточної реформи, адже тільки у злагодженій співпраці можна досягти очікуваних результатів.

Окрім того, вона ще раз висловила подяку віцепрезиденту ЄС з питань цінностей та прозорості за ефективну та оперативну співпрацю у питанні взаємного визнання COVID-сертифікатів України та ЄС.

Читайте також: Україна випередила «антикорупційні» рекомендації аудиторів ЄС – Стефанішина

Як повідомляв Укрінформ, Стефанішина 27-28 вересня перебувала з робочим візитом в Брюсселі в рамках підготовки до саміту Україна-ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-