Депутати призначили Іонушаса головою правоохоронного комітету ВР

Депутати призначили Іонушаса головою правоохоронного комітету ВР

Укрінформ
Верховна Рада призначила народного депутата з фракції "Слуга народу" Сергія Іонушаса головою парламентського Комітету з питань правоохоронної діяльності.

Відповідну постанову №6081 "Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання" підтримали 265 народних депутатів, передає кореспондент Укрінформу.

Згідно з постановою, заступником голови комітету обрано В'ячеслава Медяника.

Крім того, народного депутата Антона Швачка (фракція "СН") обрали до складу Комітету з питань свободи слова.

Читайте також: У Кабміні не обговорювали розділення МВС – Прем’єр

Водночас Олександра Санченка було увільнено від виконання обов'язків члена Комітету з питань свободи слова та обрано до складу Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 16 липня призначила народного депутата із фракції "Слуга народу" Дениса Монастирського, який обіймав посаду голови Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності, міністром внутрішніх справ. За це рішення проголосував 271 парламентарій.

Іонушас був заступником голови правоохоронного Комітету ВР. Обраний народним депутатом за списком партії "Слуга народу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-