Рада працюватиме сьогодні «до переможного» - поки не розгляне законопроєкт про олігархів

Рада працюватиме сьогодні «до переможного» - поки не розгляне законопроєкт про олігархів

Укрінформ
Час пленарного засідання Ради у четвер продовжиться до завершення розгляду в другому читанні законопроєкту №5599 "Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)".

Відповідне рішення підтримали 288 народних депутатів після повернення до роботи за результатами наради керівництва фракцій і парламенту, передає кореспондент Укрінформу.

«Парламент планує працювати тривалий час», - прокоментував Стефанчук.

Він також поінформував, що розгляд законопроєкту №5600 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» буде перенесено на наступний день, оскільки ще тривають дискусії щодо процедури його розгляду.

Після цього головуючий оголосив перерву до 12:30.

Читайте також: У законопроєкті про олігархів уточнили критерії внесення до реєстру – Веніславський

Як повідомляв Укрінформ, у порядку денному пленарного засідання Верховної Ради передбачено розгляд законопроєктів №5599 «Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)» та №5600 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

Перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук оголосив перерву у пленарному засіданні парламенту і покликав на нараду керівників депутатських фракцій.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер о 16:00 розпочнеться позачергове засідання парламенту, скликане на вимогу народних депутатів. На порядку денному - чотири законопроєкти: №2644 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скасування норм, які передбачають посилення фіскального тиску шляхом розширення сфери застосування реєстраторів розрахункових операцій»; №2645 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо скасування норм, які передбачають посилення фіскального тиску шляхом розширення сфери застосування реєстраторів розрахункових операцій»; №3853 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зміни підходу у визначенні обсягу доходів для застосування спрощеної системи оподаткування»; №3993 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо спрощення обліку доходів фізичних осіб-підприємців».

Читайте також: Рада може провести одне або два позачергових засідання до саміту Україна-ЄС

Як повідомляв Укрінформ, перший заступник Голови ВР Руслан Стефанчук головує на пленарному засідання парламенту у зв’язку з тим, що Голова ВР Дмитро Разумков перебуває на самоізоляції через COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-