Рада сьогодні не розглядатиме законопроєкт про зміни до Податкового кодексу - депутат

Рада сьогодні не розглядатиме законопроєкт про зміни до Податкового кодексу - депутат

Укрінформ
Верховна Рада на засіданні в четвер не буде розглядати законопроєкт №5600 "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень".

Про це журналістам у кулуарах Верховної Ради повідомив голова фракції "Голос" Ярослав Железняк за результатами наради керівництва парламенту та голів депутатських фракцій, передає кореспондент Укрінформу.

"Як було анонсовано, 5600 сьогодні не буде розглядатися", - поінформував він.

Депутат також розповів, що в ході наради парламентарії дискутують про те, щоб не було порушення Регламенту під час розгляду законопроєкту №5599 "Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)".

Читайте також: «Слуга народу» збирає підписи для розгляду законопроєкту про податкові зміни за спецпроцедурою

За словами Железняка, "виглядає так", що законопроєкт 5599 буде ухвалений.

Як повідомляв Укрінформ, у порядку денному пленарного засідання Верховної Ради передбачено розгляд законопроєктів №5599 "Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)" та №5600 "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень".

Читайте також: Разумков не пов’язує замах на Шефіра із боротьбою проти олігархів

Перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук оголосив перерву у пленарному засіданні парламенту і покликав на нараду керівників депутатських фракцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-