У «Слузі народу» пов’язують обстріл авто Шефіра із його політичною діяльністю

У «Слузі народу» пов’язують обстріл авто Шефіра із його політичною діяльністю

Укрінформ
Голова партії "Слуга народу", перший заступник голови її парламентської фракції Олександр Корнієнко вважає, що обстріл автомобіля першого помічника Президента Сергія Шефіра пов’язаний із його політичною діяльністю.

Про це політик сказав журналістам у кулуарах Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Із ним (Шефіром - ред.) зараз усе гаразд, і водій теж зараз у лікарні, отримує допомогу, а правоохоронці будуть розбиратися, кому це потрібно. Ми розуміємо, що є багато в Україні зараз сил, яким системно не подобається те, що робить наша влада. Звичайно, перший помічник Президента є однією з ключових людей у команді. Сергій Нахманович пройшов усі етапи нашого політичного життя… Тому тут точно зрозуміло, що це (обстріл автомобіля - ред.) пов‘язано із його політичною діяльністю", – сказав Корнієнко.

Читайте також: Водій Шефіра отримав близько трьох поранень — поліція

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області 22 вересня обстріляли автомобіль першого помічника Президента Сергія Шефіра, його водій був поранений.

За інформацією Міністерства внутрішніх справ, в автомобіль влучило понад 10 куль. Постріли буди здійснені з лісу з автоматичної зброї по ходу руху автомобіля.

Читайте також: Арахамія назвав обстріл авто Шефіра «привітом» Президенту і його команді

За фактом обстрілу автомобіля першого помічника Президента відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією - замах на вбивство двох і більше осіб.

Фото: Ірина Венедіктова, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-