Водій Шефіра отримав близько трьох поранень — поліція

Водій Шефіра отримав близько трьох поранень — поліція

Укрінформ
Унаслідок стрілянини у Київській області по автомобілю першого помічника Президента Сергія Шефіра його водій отримав близько трьох поранень.

Про це повідомила речниця поліції Київської області Ірина Прянішнікова, передає кореспондент Укрінформу.

“Дійсно, сьогодні о 10-й ранку трапився напад, було поранено водія. За попередньою інформацією, близько трьох поранень він отримав. Щодо засідки — наразі ми ще цю інформацію не озвучуємо. По Київській області введено операцію “Перехоплення”, ми шукаємо нападників”, - поінформувала Прянішнікова.

Читайте також: Президент оперативно отримує інформацію про обстріл авто Шефіраречник

За її словами, правоохоронці встановили, що праву сторону автомобіля було обстріляно, одна куля потрапила у задню частину авто.

“Справа резонансна, не така проста, як здається на перший погляд. Тому поліція наразі робить все можливе, щоб встановити нападників і безпосередньо визначити, хто причетний до цього нападу”, - сказала вона.

Як уточнила речниця поліції Київщини, поліція вже має орієнтування щодо авто, яке будуть розшукувати щодо цієї події.

Читайте також: На місці замаху на Шефіра працює СБУ

“Ми закликаємо всіх громадян з розумінням поставитися до цієї ситуація, оскільки можуть перевірятися (правоохоронцями — ред.) автівки, водії, тому просимо всіх посприяти, тому що зараз дуже важливо за гарячим слідом встановити нападників”, - зазначила Прянішнікова.

Вона уточнила, що спецоперація ще триває, і подальша інформація щодо події буде уточнюватися і надаватися пізніше.

Як повідомлялося, у Київській області стріляли в автомобіль першого помічника Президента Сергія Шефіра, його водій був поранений.

За інформацією МВС, в автомобіль потрапило понад 10 куль. Постріли буди здійснені з лісу з автоматичної зброї по ходу руху автомобіля.

За фактом обстрілу автомобіля першого помічника Президента Сергія Шефіра було відкрито кримінальне провадження - з попередньою кваліфікацією замах на вбивство двох і більше осіб (ст. 115 ККУ).

Фото: Михайло Ткач, УП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-