Арахамія назвав обстріл авто Шефіра «привітом» Президенту і його команді

Арахамія назвав обстріл авто Шефіра «привітом» Президенту і його команді

Укрінформ
Голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія вважає, що обстріл автомобіля першого помічника Президента Сергія Шефіра є "привітом" Володимиру Зеленському та його команді.

Таку думку Арахамія висловив під час спілкування із журналістам у кулуарах парламенту, передає кореспондент Укрінформу.

"Ще поки немає версії, будемо чекати правоохоронців. Я схиляюся до того, що це якийсь "привіт" нашій команді, у першу чергу Президенту, тому що всі розуміють, що він (Шефір — ред.) перший помічник, наближена людина. Враховуючи те, що Володимир Зеленський у від‘їзді, а Шефір – легка жертва з точки зору, що в нього немає охорони і він пересувається самостійно. Це було легко зробити, передати такий "привіт", – сказав парламентарій.

Арахамія також висловив три власні версії обстрілу автомобіля. Зокрема, на його думку, до інциденту можуть бути причетні контрабандисти та кримінальні авторитети. Він також не виключає наявність "російського сліду" у ситуації. "І третя, зараз напередодні, так би мовити, великих і рішучих дій по боротьбі з впливом фінансово-промислових груп, теж не можна виключати таку версію", - зазначив керівник фракції.

Читайте також: Президент оперативно отримує інформацію про обстріл авто Шефіра — речник

Водночас Арахамія наголосив, що до розслідування обстрілу автомобіля Шефіра залучені найкращі спеціалісти. Він також поінформував, що наразі перший помічник Президента перебуває в безпечному місці.

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області стріляли в автомобіль першого помічника Президента Сергія Шефіра, його водій поранений. Шефір перебуває у шоковому стані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-