Разумков скликає позачергове засідання Ради на четвер

Разумков скликає позачергове засідання Ради на четвер

Документ
Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового засідання у четвер, 23 вересня о 16.00.

Про це у Фейсбуці поінформувала прессекретарка спікера Ольга Туній, передає Укрінформ. 

"Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання на вимогу 165 народних депутатів позачергового засідання парламенту в четвер, 23 вересня, о 16.00. На порядку денному - чотири законопроєкти, що стосуються питань оподаткування та фіскальної політики", – зазначила Туній.

Так, згідно з розпорядженням, народні депутати на позачерговому засіданні розглянуть проєкти законів №2644 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відміни норм, які передбачають посилення фіскального тиску шляхом розширення сфери застосування реєстраторів розрахункових операцій", №2645 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо відміни норм, які передбачають посилення фіскального тиску шляхом розширення сфери застосування реєстраторів розрахункових операцій", №3853 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зміни підходу у визначенні обсягу доходів для застосування спрощеної системи оподаткування" та №3993 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо спрощення обліку доходів фізичних осіб-підприємців".

Фото: rada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-