Довибори в Раду: у «Слузі народу» прогнозують жорстку боротьбу на Херсонщині

Довибори в Раду: у «Слузі народу» прогнозують жорстку боротьбу на Херсонщині

Ексклюзив
Укрінформ
У фракції партії «Слуга народу» очікують жорстку політичну боротьбу на 184-му виборчому окрузі в Херсонській області на проміжних виборах до Верховної Ради, де кандидатом від партії Президента висунуто чинного голову Херсонської ОДА Сергія Козиря.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу сказав народний депутат з фракції «Слуга народу», голова підкомітету з питань рентних платежів, екологічного податку та оподаткування АПК Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Олексій Устенко.

«Округ № 184 дуже непростий. До обрання мером Херсона мажоритарником там був Ігор Колихаєв, який явно не захоче «відпускати» округ. Тому передвиборча гонка буде жорсткою», - прокоментував рішення політради партії народний депутат.

Крім того, в партії висловили сподівання, що Козир зможе заручиться підтримкою виборців, зокрема жителів Нової Каховки, яка входить до округу № 184, та гідно представити на виборах фракцію.

Читайте також: ЦВК уже зареєструвала 27 кандидатів на довибори в Раду

«Бажаємо нашому кандидату перемоги і можливості переконати жителів Нової Каховки проголосувати саме за нього», - додав Устенко.

Як повідомляв Укрінформ, 20 вересня політради партії "Слуга народу" ухвалила рішення висунути кандидатом у народні депутати в окрузі №184 чинного голову Херсонської ОДА Козиря.

Центральна виборча комісія призначила на неділю, 31 жовтня, проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область).

Читайте також: Довибори в Раду: «Слуга народу» висуває Войцехівського

Рішення прийнято у зв’язку з тим, що раніше обрані в округах народні депутати були достроково позбавлені мандатів, оскільки народного депутата Ігоря Колихаєва (184-й округ) було обрано Херсонським міським головою на місцевих виборах 2020 року, а народного депутата Олександра Скічка (197-й округ) призначено головою Черкаської ОДА.

1 вересня в одномандатних виборчих округах №184 та №197 розпочався виборчий процес проміжних виборів народних депутатів. Політична партія «Слуга народу» висунула чинного міського голову Золотоноші Віталія Войцехівського кандидатом у народні депутати на 197-му виборчому окрузі.

Фото: Слуги народу

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-