Довибори в Раду: «Слуга народу» висуває Козиря кандидатом у депутати

Довибори в Раду: «Слуга народу» висуває Козиря кандидатом у депутати

Укрінформ
Політична рада партії "Слуга народу" висуває чинного голову Херсонської ОДА Сергія Козиря кандидатом у народні депутати на 184-му виборчому окрузі на проміжних виборах, призначених на 31 жовтня 2021 року.

Про ухвалене на засіданні політради рішення повідомила у Телеграмі речниця фракції "СН" Юлія Палійчук, передає Укрінформ. 

"На засіданні Політради партії "Слуга народу" ухвалено рішення висунути кандидатом у народні депутати на 184 окрузі чинного голову Херсонської ОДА Сергія Козиря", - зазначила Палійчук.

Як повідомляв Укрінформ, Центральна виборча комісія призначила на неділю, 31 жовтня, проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область).

Читайте також: ЦВК уже зареєструвала 27 кандидатів на довибори в Раду

Рішення прийнято у зв’язку з тим, що раніше обрані в округах народні депутати були достроково позбавлені мандатів, оскільки народного депутата Ігоря Колихаєва (184-й округ) було обрано Херсонським міським головою на місцевих виборах 2020 року, а народного депутата Олександра Скічка (197-й округ) призначено головою Черкаської ОДА.

1 вересня в одномандатних виборчих округах №184 та №197 розпочався виборчий процес проміжних виборів народних депутатів.

Політична партія "Слуга народу" висунула чинного міського голову Золотоноші Віталія Войцехівського кандидатом у народні депутати на 197-му виборчому окрузі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-