Рада у четвер може провести позачергове засідання

Рада у четвер може провести позачергове засідання

Оновлено
Укрінформ
Верховна Рада у четвер, 23 вересня, може провести позачергове засідання для розгляду законопроєктів щодо фізичних осіб-підприємців.

Про це голова партії «Слуга народу», перший заступник голови однойменної парламентської фракції Олександр Корнієнко розповів журналістам у кулуарах Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Є чутки про те, що буде в четвер (23 вересня – ред.) оголошено позачергове засідання, присвячене питанням по ФОПам. Законопроєктам, під які збирав підписи ще Дубінський (позафракційний народний депутат Олександр Дубінський – ред.) пів року чи рік тому. Тобто у нас дістаються із шухляди такі заготовки», – сказав парламентарій.

Як повідомив журналістам у кулуарах ВР голова парламентської фракції «Слуга народу», народний депутат Давид Арахамія, на позачерговому засіданні у четвер Рада розгляне законопроєкт щодо скасування реєстраторів розрахункових операцій.

«Разумков сьогодні надіслав мені листа, що в четвер він призначив позачергове засідання. Дубінський (позафракційний депутат Олександр Дубінський – ред.) колись три чи чотири місяці тому збирав підписи. Назбиралися підписи, тому засідання відбудеться. Там буде законопроєкт про скасування РРО», – сказав парламентарій.

Водночас він зазначив, що фракція «Слуга народу» не підтримуватиме відповідну законодавчу ініціативу. «Ми його приймали з такими боями, щоб потім скасувати? Я не розумію», – пояснив Арахамія.

Читайте також: Рада може розглянути законопроєкт про олігархів у середу або четвер – Арахамія

Як повідомлялося, поточний пленарний тиждень парламенту триватиме упродовж 21 – 24 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-