Проєкт бюджету: на забезпечення діяльності Кабміну передбачили 2,67 мільярда

Проєкт бюджету: на забезпечення діяльності Кабміну передбачили 2,67 мільярда

Укрінформ
Проєкт державного бюджету на 2022 рік передбачає виділити 2,67 млрд грн на господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету Міністрів.

Про це йдеться у додатку до проєкту держбюджету-2022, опублікованому на сайті парламенту, передає Укрінформ. 

Зокрема, у проєкті держбюджету-2022 передбачено 1,2 млрд грн на Секретаріат Кабміну, 985 млн гривень - на обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності Кабміну.

Крім того, на підтримку газети "Урядовий кур'єр" передбачено 12,1 млн гривень, на інформаційно-аналітичне й організаційне забезпечення оперативного реагування органів виконавчої влади – 129,6 млн гривень.

Читайте також: На фінансування апарату ВР у проєкт бюджету заклали 2,6 мільярда

Також пропонується виділити 28,5 млн гривень на забезпечення розслідування авіаційних подій та інцидентів із цивільними повітряними суднами Національним бюро, на забезпечення функціонування офісу щодо залучення та підтримки інвестицій – 33 млн гривень, на заходи з підтримки розвитку лідерства в Україні – 15 млн гривень, на організаційне, матеріально-технічне, інформаційне й інше забезпечення діяльності Національної ради з питань розвитку науки та технологій – 1,35 млн гривень, на функціонування інституту з підтримки і просуванню експорту – 14,46 млн гривень.

Читайте також: Пріоритети проєкту бюджету-2022: оборона, інфраструктура, підтримка підприємців і медиків...

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів на засіданні 15 вересня затвердив законопроєкт "Про Державний бюджет України на 2022 рік" та подав його до парламенту.

Того ж дня у Верховній Раді зареєстрували цей документ під номером 6000.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-