Разумков відкрив засідання Ради, у залі зареєструвалися 223 депутати

Разумков відкрив засідання Ради, у залі зареєструвалися 223 депутати

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відкрив пленарне засідання парламенту.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, у залі зареєструвалися 223 народних депутати.

«Пленарне засідання Верховної Ради України оголошую відкритим», – сказав спікер.

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати Рада на засіданні 9 вересня розглянуть, зокрема, законопроєкти №5464 «Про внесення змін до Закону «Про альтернативні види палива» щодо розвитку виробництва біометану», №5121 «Про внесення змін до Дисциплінарного статуту Збройних сил України, затвердженого Законом «Про Дисциплінарний статут Збройних сил України».

На порядку денному також є проєкти законів №4323 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо застосування до засуджених та осіб, які тримаються під вартою, заходів примусового годування» та №4324 «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо застосування до засуджених та осіб, які тримаються під вартою, заходів примусового годування».

Читайте також: Рада ухвалила закон про відкритість зарплат у держкомпаніях

Планується також розгляд звіту Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань перевірки та оцінки стану АТ «Українська залізниця» (проєкт постанови № 5814).

Окрім цього, депутати мають намір розглянути законопроєкти №4577 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо державної підтримки сфери спорту» та №5547 «Про лікарські засоби».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-