Рада розгляне законопроєкт щодо розвитку виробництва біометану

Рада розгляне законопроєкт щодо розвитку виробництва біометану

Укрінформ
Верховна Рада на пленарному засіданні в четвер розгляне законопроєкт №5464 "Про внесення змін до Закону України "Про альтернативні види палива" щодо розвитку виробництва біометану".

Про це свідчить порядок денний засідання, оприлюднений на сайті парламенту, передає кореспондент Укрінформу.

Проєкт закону №5464 передбачений до розгляду першим питанням порядку денного.

Парламентарії також планують розглянути законопроєкт №5121 "Про внесення змін до Дисциплінарного статуту Збройних сил України, затвердженого Законом України "Про Дисциплінарний статут Збройних сил України".

Читайте також: Парламент вніс зміни до Водного кодексу

На порядку денному - проєкти законів №4323 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо застосування до засуджених та осіб, які тримаються під вартою, заходів примусового годування" та №4324 "Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо застосування до засуджених та осіб, які тримаються під вартою, заходів примусового годування".

Планується також розгляд Звіту Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань перевірки та оцінки стану АТ "Українська залізниця" (проєкт постанови № 5814).

Депутати мають намір розглянути законопроєкти №4577 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо державної підтримки сфери спорту" та №5547 "Про лікарські засоби".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-