Зеленський ввів у дію рішення РНБО щодо внесення змін до персональних санкцій

Зеленський ввів у дію рішення РНБО щодо внесення змін до персональних санкцій

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки й оборони від 20 серпня "Про внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

Відповідний указ №457/2021 опублікований на сайті Глави держави, повідомляє Укрінформ.

“Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 серпня 2021 року "Про внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", - зазначається в документі.

Контроль за виконанням рішення РНБО покладено на секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова. Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Читайте також: Зеленський увів у дію рішення РНБО про персональні санкції

У додатку до указу зазначається, що санкції, введені на 3 роки, стосуються кадрового військового збройних сил РФ, з березня по листопад 2015 року – радника командира батальйону 2-го МСБ 7-ої ОМСБр, підполковника, який брав участь у бойових діях на території Сирійської Арабської Республіки Івана Кузнецова, громадянина РФ, 1975 р.н.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 24 червня увів у дію рішення Ради національної безпеки й оборони від 18 червня, яким запроваджено санкції проти трьох фізичних осіб та 55 юридичних осіб з Росії, Криму та ОРДЛО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-