Маркарова: Підготовка візиту Зеленського до США - на фінішній прямій

Маркарова: Підготовка візиту Зеленського до США - на фінішній прямій

Укрінформ
Посольство України у США та Офіс Президента завершують підготовку візиту Володимира Зеленського до Сполучених Штатів - він має стати дуже насиченим.

Як передає Укрінформ, про це написала у Фейсбуці посол України у США Оксана Маркарова.

"Ми з командою Посольства та Офісом Президента вийшли на фінішну пряму підготовки дуже насиченого візиту Президента до США. У Вашингтоні Президент перебуватиме два дні - 31 серпня і 1 вересня, потім поїздка до Каліфорнії", - повідомила дипломат.

У Білому домі відбудеться зустріч президентів України та США, основні складові якої "вже розплановані та узгоджені обома сторонами", зазначила Маркарова. Окрім того, за її словами, очікуються переговори з очільниками ключових для українсько-американських відносин міністерств, а також дві важливі презентації від Президента та Першої леді для представників медіа, громадськості й інформаційно-аналітичних центрів.

Читайте також: Чи стане візит Зеленського до Байдена історією успіху на двох

У рамках візиту також заплановано відкриття Українського дому та відвідини знакових для відносин України і США місць Вашингтона.

Нагадаємо, як повідомили ЗМІ, зустріч президентів Зеленського й Байдена, яка була запланована на 31 серпня, відбудеться 1 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-