ЗСУ подякували іноземним військовим за участь в урочистостях до Дня Незалежності

ЗСУ подякували іноземним військовим за участь в урочистостях до Дня Незалежності

Фото
Укрінформ
Збройні сили України подякували іноземним колегам за участь в урочистостях з нагоди Дня Незалежності в Києві, Одесі та Львові.

Як повідомляє Укрінформ, про це йдеться на сторінці Генштабу ЗСУ у Фейсбуці.

"Збройні сили України щиро вдячні нашим союзникам та союзницям, друзям та подругам, партнерам та партнеркам, побратимам й посестрам зі Збройних сил: Болгарії, Великої Британії, Грузії (Сакартвело), Данії, Естонії, Канади, Італії, Литви, Латвії, Молдови, Норвегії, Польщі, Румунії, Словаччини, Чехії, Фінляндії, США, Швеції за привітання до 30-ої річниці Дня Відновлення Незалежності України та участь в урочистостях в Києві, Одесі та Львові", - йдеться у повідомленні.

Військові також висловили вдячність за незмінну та цілковиту підтримку нашої держави, її суверенітету, незалежності й територіальної цілісності в межах міжнародно визнаних кордонів - у протидії збройній агресії РФ.

Читайте також: Броньовані «Козаки», «Нептун» і Javelin - військовий парад на Хрещатику

Як повідомляв Укрінформ, 24 серпня українці святкують День Незалежності. Він відзначається на честь ухвалення Верховною Радою УРСР у 1991 році Акта проголошення незалежності України – політико-правового документа, який засвідчував новий статус Української держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-