Заступник генсека НАТО подякував Україні за евакуацію людей з Афганістану

Заступник генсека НАТО подякував Україні за евакуацію людей з Афганістану

Укрінформ
Заступник генерального секретаря НАТО Мірча Джоане подякував Україні за участь в операції з евакуації людей з Афганістану.

Як передає Укрінформ із посиланням на РНБО, про це Мірча Джоане сказав під час зустрічі із секретарем Ради національної безпеки й оборони Олексієм Даніловим.

Сторони заявили про необхідність продовжувати реформування вітчизняного безпекового сектора у рамках щорічних національних програм Комісії Україна - НАТО, застосовувати у цьому процесі інноваційні підходи тощо.

Читайте також: Україна активно працює над досягненням стандартів НАТО - Разумков

За словами Данілова, важливим є розвиток співпраці України з Альянсом на рівні «внутрішніх груп», таких як Україна - Польща - Румунія - країни Балтії з метою напрацювання шляхів вирішення безпекових питань у регіоні.

Своєю чергою заступник генерального секретаря НАТО подякував українській стороні за участь в операції з евакуації з Афганістану осіб, яким загрожує небезпека.

Читайте також: У МЗС розповіли про захоплення українського літака в Кабулі

Як повідомляв Укрінформ, увечері 23 серпня у Києв приземлився літак, що евакуював з Афганістану 98 осіб, серед яких 41 українець, у тому числі 27 дітей.

Фото: РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-