На саміті перших леді та джентльменів частина гостей будуть онлайн — Зеленська

На саміті перших леді та джентльменів частина гостей будуть онлайн — Зеленська

Укрінформ
На саміті перших леді та джентльменів у Києві 23 серпня частина гостей будуть присутні фізично, частина — онлайн.

Про це розповіла дружина Президента Олена Зеленська в інтерв'ю виданню "Фокус", повідомляє Укрінформ.

"Частина гостей будуть фізично в Києві, частина приєднається онлайн, кілька запишуть для нас відеозвернення про намір приєднатися в подальшому. Думаю, колеги з країн Балтії точно будуть: Литва, Латвія, Естонія", — сказала вона.

Окрім того, Зеленська зауважила, що у саміті візьмуть участь не лише перші леді і джентльмени, а й світові експерти та представники міжнародних організацій.

За її словами, основними темами зустрічі будуть охорона здоров'я, освіта, рівні можливості в нових умовах.

Читайте також: На Банковій пояснили ідею саміту перших леді та джентльменів

"Найактуальніша тема у всьому світі — постковідна реальність. Світ змінився, ми зіткнулися з великою кризою, і зараз нова реальність потребує нової системи координат. Про це будемо говорити на зустрічах", - підкреслила Зеленська.

На її переконання, саміт перших леді та джентльменів — подія нового типу в контексті світової гуманітарної політики і дипломатії м'якої сили. Зеленська зазначила, що прагне створити майданчик для зустрічі, обміну досвідом, об'єднання зусиль в гуманітарних, соціальних, культурних проєктах.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві 23 серпня, напередодні Дня Незалежності України, відбудеться Київський саміт перших леді та джентльменів. Захід організований з ініціативи першої леді України Олени Зеленської.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-