«Може, скоро і пиво в Москві буде по 10 гривень»: як соцмережі реагують на статтю Путіна

«Може, скоро і пиво в Москві буде по 10 гривень»: як соцмережі реагують на статтю Путіна

Огляд
Укрінформ
У мережі коментують "твір новоявленого історика" - Про історичну єдність росіян та українців.
Стаття починається з постійного твердження Путіна, що «росіяни й українці - один народ». Водночас автор заявляє, що як «велику загальну біду, як трагедію» сприймає «стіну, що виникла в останні роки між Росією і Україною». Провину за це він покладає на «власні помилки, допущені в різні періоди», а також на «цілеспрямовану роботу» деяких сил.

"Твір" Путіна викликав бурхливу реакцію в соцмережах. Зібрали найяскравіші коментарі.

"Добре, що на сайті Кремля почали писати українською мовою, може, скоро і пиво в Москві буде по 10 гривень. А взагалі на путінську брехню нам дуже хочеться відповісти словами Леся Подерв'янського: «Від’ї****ся від нас», - відзначають автори проєкту "По той бік новин".

Журналістка Тетяна Ніколаєнко передала короткий зміст статті:
Оглядачеві Укрінформу Євгену Якунову висловлювання Путіна нагадали "істеричний спіч ображеного чоловіка, від якого втекла до іншого дружина".
Журналіст Денис Казанський: "І якщо вже" великий історик "вирішив згадати про межі 1922 року, так нехай повертає Таганрог з Шахтами і Новошахтинським".
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко заявив, що трактування історії Президентом РФ Володимиром Путіним у статті « Про історичну єдність» не відрізняється особливою оригінальністю, бо переписувати історію почали ще російські царі.
І ще кілька цікавих реакцій:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-